Uitdeuken zonder lakschade: er is van alles mogelijk!

Uitdeuken zonder lakschade: er is van alles mogelijk!

november 8, 2017 0 Door admin

Je auto laten uitdeuken zonder lakschade is ideaal wanneer jij wel last hebt van het een deuk, maar de kleur van jouw auto nog helemaal intact is. Met deze techniek ben ik zelf in aanraking gekomen toen ik tegen een paaltje aan was gereden. Het resultaat is heel erg mooi en vaak kost het niet eens veel tijd.

carlinetuning afbeelding

Uitdeuken zonder te hoeven lakken
De techniek van het uitdeuken zonder spuiten bestaat al een langere tijd, maar toch heeft het nog niet veel bekendheid. Dat is zonde, want dit is iets wat ook jou heel erg veel geld kan besparen. Het gebeurt met restyle tools. Dat is een speciaal gereedschap wat hier speciaal voor is ontworpen en die met veel precisie moet worden gebruikt. Daarom is het ook belangrijk om te weten dat niet iedereen dit zomaar kan doen. Het begint met het opsporen van de deuken met daarvoor bedoelde verlichting. Daarna worden deze met een speciale hefboomwerking als het ware ‘gemasseerd’ totdat er niets meer te zien is van het probleem.

Een hele snelle reparatie
Er zijn heel veel verschillende voordelen aan deze manier van het herstellen van jouw auto. Een daarvan is de snelheid waarmee het kan gebeuren. Hierdoor hoef jij niet lang zonder jouw vervoersmiddel te zitten en daardoor is het ook nog eens een stuk goedkoper. Geld besparen is natuurlijk altijd fijn, want dit kun jij dan weer mooi uitgeven aan leukere dingen. De besparing zit voornamelijk in het feit dat er geen verf nodig is en dat is gewoonlijk best wel kostbaar. Het is ook fijn dat dit een hele milieubewuste reparatie is, dus jij draagt ook nog eens bij aan een duurzame samenleving.

Is de reparatie van deuken verzekerd?
De prijs van deze reparatie kun jij ontvangen door het opvragen van een offerte. Hiervoor kun jij het beste een kijkje nemen op de website van Uitdeuken zonder spuiten specialist Dentworks. Dit is een garage met een hele goede reputatie en een hele professionele houding tegenover hun klanten. Dit bedrijf is ook aangesloten bij FOCWA, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken voor nattevingerwerk rondom de prijs. Jij weet altijd van tevoren waar je aan toe bent en jij of jouw verzekeringsmaatschappij komt daardoor ook niet voor onverwacht hoge kosten te staan. Het papierwerk van de verzekering is vaak ook nog een flinke klus met dit soort schades, maar dat neemt Dentworks gelukkig allemaal voor jouw over. Voor een snelle en goedkope afhandeling zijn zij dus echt de beste keuze!