Opel importeren uit Noordrijn-Westfalen

augustus 17, 2018 0 Door Brian

Ik lees de laatste tijd veel over auto import en de vele voordelen dat dit met zich mee zou brengen. Ik heb wel een beetje last van FOMO. Dat betekent Fear of Missing Out. Kijk je wilt niet dat collega’s op werk een luxer uitgevoerde auto hebben voor minder geld. Dan krijg je echt sowieso FOMO. En inderdaad ik zie ook steeds meer mensen uit mijn directe omgeving ook lui van wie ik het nooit zou verwachten een auto importeren uit Duitsland.

Een paar van de mensen, hardcore auto liefhebbers en ook de Duitse taal goed machtig doen alles zelf. Weer anderen, de mensen waar ik dus niet van zou verwachten wat zij doen is alles uitbesteden aan een professional. Zelfs in dat laatste geval ben je nog veel voordeliger uit.

Ik ben uit mijn schaamte gekropen en ik heb maar wat mensen gevraagd welke importeur ik kon vertrouwen om een goede service te leveren. De naam die ik het vaakste hoorde was easy import uit Lijnden.

Aanbevolen: easyimport | import auto kopen |

Ik ging even die website bekijken. Ze importeren voornamelijk uit Duitsland maar ook België. Ik heb nagevraagd bij mijn vrienden en familie waar zij voor kozen en de favoriet lijkt toch Deutschland te zijn dus Duitsland it is.

Hier vond ik dan meer informatie over auto importeren uit Duitsland: easyimport | auto kopen in duitsland |

Ikzelf ben nogal Opel liefhebber dus de voorkeur ging uit naar een luxe uitgevoerde Opel topmodel. Volgens de importeur stond er een auto naar onze wensen in de regio genaamd Noordrijn Westfalen. Wij hebben geen zin om hier naar toe te rijden dus dit lieten we ook aan de importeur over het transport de logistiek van de auto naar Nederland halen.

Enfin, het was het dubbel en dwars waard kan ik jullie mededelen de auto hebben we nu al een paar maanden en krijg er complimenten over van de buren en andere mensen van werk.