Op zoek naar een specialist in Franse merken?

februari 10, 2018 0 Door admin

Heeft u een Franse auto? Deze hebben andere kenmerken dan automerken uit andere landen. Daarom wilt u natuurlijk dat er een specialist naar kijkt wanneer dit nodig is, zo weet u zeker dat uw auto de beste onderhoud krijgt. Garage Carpi is gespecialiseerd in auto’s van Renault, Peugeot en Citroën. Ze behandelen iedere auto met de uiterste zorg en staan garant voor de beste kwaliteit.

Laat je auto tunen!

Deze garage levert meerdere diensten aan, zo ook het tunen van uw auto. Denk hierbij aan motor performance, uitlaat systemen en alle andere segmenten die komen kijken bij het tunen van uw auto. Niet alleen Franse merken worden hierbij groots aangepakt, ook andere merken zijn welkom voor een flinke opknapbeurt. Wilt u net dat beetje extra uit uw pareltje halen? Neem dan contact met Garage Carpi op voor meer informatie.

Services en producten

Het tunen van auto’s is maar een klein onderdeel van het uitgebreide aanbod aan services en producten. U kunt voor vrijwel alle autozaken terecht bij Garage Carpi. Of uw auto nou APK gekeurd moet worden, of u wilt dat deze een keer uitgelezen wordt, dit valt allemaal binnen de mogelijkheden. Van accu’s tot banden, van nieuwe onderdelen tot uitgebreide reparaties, het kan allemaal. U kunt het repareren van uw auto en het tunen ervan zelfs combineren! Zo bent u in een keer helemaal klaar. Het enige wat u hoeft te doen, is even contact opnemen of langsgaan bij de garage.

Neem eens contact op

Garage Carpi is gevestigd in Noordwijkerhout. Een centraal punt in West-Nederland. U kunt contact opnemen via e-mail en telefoon, kijk op de website www.garagecarpi.nl voor het verdere aanbod en de contactgegevens.