Matzwarte Custom Lem jethelm

oktober 22, 2018 0 Door Brian23

Een scooter is ontworpen om vooral in de stad en de bebouwde kom mee te rijden. Een scooter wordt zowel tijdens vrije tijd, maar ook als functioneel transportmiddel gebruikt. Omdat de scooter vooral in gebieden waar relatief veel mensen zijn wordt gebruikt, is de uitstraling van de helm ook belangrijk. Je wil er natuurlijk ook met een helm op zo goed mogelijk uitzien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er naast de veiligheid ook steeds meer gefocust wordt op de looks en de uitstraling van de helm. De matzwarte Custom jethelm van Lem is hier een fantastisch voorbeeld van.

SALE: goedkope jethelmen bij ScooterOnderdelenShop.com

Zeer stijlvolle en mooi vormgegeven top helm

Wanneer jij jezelf enigszins herkent in het hierboven beschreven beeld dan is deze helm waarschijnlijk een prima keuze voor jou. Zonder over de top te zijn is de Custom matzwarte jethelm van Lem een prachtige en zeer stijlvolle helm om te zien. Met deze helm op maak je absoluut indruk en kom je zeer stijlvol voor de dag wanneer je op je scooter rijdt. De helm heeft een eenvoudige klassieke jethelm vormgeving en is zeer eenvoudig op en af te doen. De matzwarte kleur geeft de helm een zeer stijlvolle look. Het feit dat de helm volledig in het matzwart gekleurd is en naast de subtiele merk print op de voorzijde geen andere beprinting heeft, maakt het een prachtige helm om te zien.

Overzicht: Alle scooter helmen van ScooterOnderdelenShop.com

Betrouwbaar, veilig en zeer gebruiksvriendelijk

De matzwarte Custom helm van Lem is zeer betrouwbaar en biedt de veiligheid en bescherming die je van een Lem helm mag verwachten. De relatief dikke voering geeft de helm de demping en bescherming die je in een helm zoekt en draagt daarnaast bij aan de prettige pasvorm van deze helm. De voering is bovendien deels uitneembaar, wat het mogelijk maakt om de helm schoon te houden en nare geurtjes in de helm te voorkomen, zodat je jarenlang plezier van de helm kunt hebben. Ander voordeel is de zeer gemakkelijk bedienbare veiligheidssluiting, die eenvoudig met een hand bedienbaar is en ervoor zorgt dat de helm ongeacht de windweerstand en snelheid waarmee je rijdt altijd stevig op het hoofd blijft zitten