Een nieuw uiterlijk voor onze Mercedes

augustus 17, 2018 0 Door Brian

Het oog wil ook wat. Ja ik weet het wat een cliché om een artikel mee te beginnen. Iedereen weet dat wel. Onze Mercedes was erg mooi om te zien toen we hem aankochten. Maar na verloop van tijd raak je toch een beetje uitgekeken net zoals bij iedere andere verliefdheid.

Dus ging ik kijken naar carstyle mogelijkheden. Carstyling dat is zeg maar de bezigheid waarbij we het uiterlijk van de auto naar een hoger plan willen tillen. Net zoals je een styling kan hebben van je huis of kledingkeuzes kan dat ook bij een auto.

In de eerste plaats dacht ik aan een bodykit voor mijn Mercedes. Dat is een alles in 1 pakket met allerlei mogelijkheden om het uiterlijk van de auto aan te passen. Vaak zijn deze duur maar ik vond een goede website waar ze een mooie kit hadden specifiek voor mijn Mercedes.

Bezoekadres: carstyle.nl – bodykit voor Mercedes

Daarbij dan wilde ik een nieuwe grill kopen. Ook wel nieren genoemd. Die zitten aan de voorkant van de auto. Bij dezelfde shop vond ik ook een kekke grill dus die heb ik ook maar gelijk even aan mijn winkelmandje toegevoegd.

Zie hier: alle Mercedes grillen / nieren – Carstyle.nl

Met een grill en een bodykit kan je het uiterlijk van je auto een hele nieuwe smoel geven. Collega’s van werk herkenden me geeneens toen ik de oprit kwam oprijden. Een wereld van verschil volgens hen. En dit was natuurlijk het doel een heel nieuw uiterlijk. Waarom een nieuwe auto kopen als de huidige auto nog prima doet. Je koopt een bodykit, misschien een grill indien nodig en je hebt je auto voorzien van een solide facelift waarmee je auto net even anders eruit ziet, een stuk stijlvoller in ons geval. Kortom, een geslaagde carstyling sessie en dit smaakt naar nog veel meer!